Skrivbordslampa bäst i test? En skrivbordslampa är en lampa som du placerar på ditt skrivbord för att ge extra ljus när du arbetar eller läser. Det finns många olika typer av skrivbordslampor med olika funktioner och utseenden.

För personer som spenderar långa timmar vid sitt skrivbord är en skrivbordslampa ett viktigt verktyg. Den hjälper till att minska trötthet och ögonbelastning och kan även förbättra din koncentration och produktivitet. Se den skrivbordslampa som är bäst i test i vårt sortiment!

Läs mer: Ståmatta bäst i test

Bästa skrivbordslampan

Skrivbordslampa Qlite

En elegant bordslampa med en praktisk QI-laddare för trådlös laddning. Perfekt för både ditt arbetsutrymme på kontoret och ditt hemmakontor.

Lampan har en dimbar funktion som du enkelt styr med touchknappar. Du kan också anpassa ljusets färgtemperatur i fyra olika nivåer, från varmt till kallt ljus. Med en låg strömförbrukning på endast 5W och en automatisk avstängningstimer är den både energieffektiv och praktisk.

Dessutom kan du ansluta lampan både till vägguttag och USB-uttag, vilket ger dig flexibilitet när det gäller strömkällan.

Funkia LED lampa

En LED lampa som inte bara ger ljus utan även har två praktiska USB-portar för att ladda dina enheter.

Denna lampa erbjuder flexibel belysning med sex olika ljusstyrkenivåer och fyra olika färgtemperaturlägen. Du kan enkelt justera ljusstyrkan och färgtemperaturen med hjälp av touchfunktionen. Dessutom är lampan vinklingsbar för att rikta ljuset där du behöver det.

Med en effekt på 12 W ger den tillräckligt med ljus för olika behov. En mångsidig och praktisk lösning för belysning och laddning.

Skrivsbordslampa Inlite

INLITE är inte bara en elegant och modern skrivbordslampa med snygga linjer, den är också en högeffektiv arbetspartner som erbjuder en rad praktiska funktioner.

Tack vare att lampan har en inbyggd dimmer och reglage kan du enkelt justera ljuset. Med fyra förinställda lägen kan du enkelt växla mellan olika ljusstämningar – varm belysning (2800K-3000K), varmvit belysning (2500K-3300K), studiebelysning (6000K-7000K) och arbetsbelysning (4300K-5300K). Ljuset levereras från en pålitlig Samsung LED källa, och den har en energiförbrukning på endast 9 watt.

Lampans display är enkel att använda med touchkontroller, och den har även en extra USB-port som kan användas som strömkälla för dina enheter. INLITE är en mångsidig och effektiv skrivbordslampa som är både stilfull och funktionell.