Ståmatta bäst i test? Att ha rätt ergonomi när du arbetar är avgörande för att undvika smärta och skador på kroppen, särskilt om du spenderar mycket tid vid skrivbordet. Att stå upp med jämna mellanrum är ett bra sätt att förbättra ergonomin, men att stå på en hård yta kan vara obekvämt och skadligt för fötterna och kroppen på lång sikt. Det är här ståmattan gör entré och gör det enklare för dig att stå upp och arbeta bekvämt under längre perioder utan att belasta fötterna och kroppen.

Ståmatta bäst i test (vårt sortiment)

Med en ståmatta kan du enkelt förbättra ergonomin. Här listar vi topp tre ståmattor i vårt sortiment.

Wave StandzOn – Wave StandzOn är en ståmatta från Götessons som hjälper till att förbättra ergonomin vid arbete vid skrivbordet. Den har en vågformad yta som ger en skön och avslappnad stå ställning, samtidigt som den stimulerar blodcirkulationen i fötterna och minskar belastningen på benen. Wave StandzOn är tillverkad av slitstarkt polyuretan och passar perfekt för både hemmakontor och arbetsplatser.

Dot StandzOn – Detta är en avlastningsmatta från Götessons som är designad för att ge extra stöd och komfort för fötterna när man står under längre perioder. Mattan är tillverkad av högkvalitativt material som ger en mjuk och stötdämpande yta, vilket minskar belastningen på fötterna, knäna och ryggen. Dot StandzOn är idealisk för användning vid kontor, i kök eller på andra platser där man står upp under längre tid. Mattan är också lätt att rengöra och har en praktisk design med handtag som gör att den lätt kan placeras på önskad plats.

StandUp – Denna ergonomiska ståmatta från Office Wellness är utformad för att ge stöd och avlastning för fötterna och benen under stående arbete. Den ergonomiska utformningen och den mjuka ytan ger en behaglig känsla. StandUp är också utrustad med en halkfri botten för att förhindra oönskade olyckor.