Hur stort skrivbord behövs för två skärmar? Om du är en person som använder två skärmar, är det viktigt att hitta rätt skrivbord för att uppnå en optimal arbetsmiljö. Genom att anpassa din arbetsyta kan du förbättra både din produktivitet och ditt välbefinnande.

Att söka efter idéer på internet kan hjälpa dig att hitta en uppsättning som passar din stil och hjälper dig att hitta det perfekta skrivbordet för dina två skärmar. Nedan får du tips på hur du väljer rätt skrivbordsstorlek för att kunna använda två skärmar.

Så stort skrivbord behövs för två skärmar

Storlek

För att använda två skärmar behövs ett stort skrivbord, hur stort det ska vara beror på vilken tum datorskärmen är i. Det är viktigt att placera dem bredvid varandra i en liten vinkel och inom en armlängds avstånd för bästa användarupplevelse. Om du också planerar att använda en tredje skärm eller behöver utrymme för att göra anteckningar, kan du behöva ett ännu större skrivbord.

För att rymma två skärmar (24 tum) bör skrivbordet vara minst 142 cm brett och 71 cm djupt, medan för tre skärmar (24 tum) som står sida vid sida bör det vara minst 168 cm brett och 81 cm djupt för att passa.

Pris

Att tänka på priset är alltid viktigt när man planerar att köpa något stort. Generellt sett kan man förvänta sig att betala mellan 2500 till 5000 kronor för ett högkvalitativt justerbart skrivbord som är fullt av funktioner och estetiska egenskaper. Det finns dock också andra stående skrivbord passandes för dubbla skärmar som är billigare, men det är inte säkert att de har lika många funktioner och finesser. Om man har en begränsad budget finns det fortfarande många alternativ att välja mellan.

Att välja rätt

Att välja rätt skrivbord för dubbla skärmar kan göra en stor skillnad för din produktivitet och välbefinnande när du arbetar hemifrån. Genom att ta hänsyn till storlek, pris och funktioner kan du hitta det perfekta skrivbordet som passar dina behov och stil. Tveka inte att göra lite efterforskning eller kontakta oss så hjälper vi dig.