Fördelar med att använda hjul på hurtsen till kontoret

En hurts kan vara en smart investering även om det inte direkt är brist på förvaringsplatser på jobbet. Om du har vant dig vid att ha en massa saker direkt på skrivbord kanske du inte ens är medveten om alla fördelar du skulle få med hurts på hjul.

En hurts möbel är enkel att inreda med även om kontoret är litet. En liten lådhurts på hjul kan du ju lätt stuva undan under ditt bord eller kanske i ett hörn. Den passar lika bra under ett höj- och sänkbart skrivbord som bredvid en bokhylla.

Om du funderar på om du behöver hurts till skrivbord eller inte ska du betänka följande fördelar. Det kan mycket väl vara så att du får bättre ordning och ett snyggare kontor då du jobbar vid skrivbord med hurts.

  1. Hurts på hjul får plats under bordet

Hurts skrivbord blir en bättre arbetsplats av är ofta av den sort som du rullar in under bordet. En liten hurts är enkel att rulla in och ut under bordet. Det betyder att den inte ens märks då du inte använder den. Jämför detta med allt som du lägger på ditt skrivbord just nu.

Pennor, papper, kvitton, nycklar… Det går att nämna så många saker som du lätt strör över ditt skrivbord. Ponera att du istället lägger dessa saker i en hurts kontor blir ordnat och fint av. Du vet att du har sakerna där under skrivbordet men du behöver inte se dem då de inte används.

Har du ett mycket litet kontor så är detta en finfin lösning. Dessutom kan du ju välja att placera hurtsen åt sidan eller djupt in under skrivbordet. På så vis kommer den inte att störa dig då du inte stöter emot den med fötter och ben.

  1. En skrivbordshurts ger bättre ordning

Ordning och reda är otroligt viktigt på ett kontor såväl som på andra arbetsplatser där man har kontorsmaterial. I hurts lådor kan du lägga allt som inte används hela tiden. Dessutom får du god överblick då du bestämmer vad som ska vara i vilken låda.

När du delar arbetsplats eller kontorsutrymme med andra får detta stor betydelse. Ni slipper bli irriterade på varandra. Efter att ha använt saxen läggs den tillbaka i sin låda i hurts. Det här är ett bra system och leder till att ni alltid hittar det som behövs.

Om det inte finns något förrådsutrymme på er arbetsplats kan ju en hurts på hjul fungera som smart förvaringsplats för kontorsmaterial som ni då och då behöver fylla på med. Den kan ha papper till skrivare, pennor och mer.

  1. Hurts med lådor passar alla kontor

En annan stor fördel hurtsar lådhurts på hjul är att de passar precis alla kontor och arbetsplatser. Det lilla kontoret bakom köket i restaurangen har lika stor nytta av en hurts på hjul som arbetsplatsen på kontorslandskapet har.

Det är sällan så att man inte behöver utrymme för saker som används flitigt på kontoret och arbetsplatsen. Det spelar mindre roll om det rör sig om pennor eller om kontaktinformation. Lådorna med olika storlek och smarta fack kommer alltid till användning. När du köper en hurts kan du vara säker på att den kommer att användas!

  1. Hurtsar kan användas för arkiv

Hurtsen kan också vara en form av arkiv. Den måste inte stå under ett skrivbord eller invid hyllor på kontoret. När det finns ett separat rum där ni lägger undan sådant som inte ska kastas men som heller inte behövs varje dag blir det en form av arkivering.

En robust hurts som är enkel att använda fungerar utmärks för att lägga undan dokument och information. Det går ju också bra att märka lådorna på utsidan för att göra det extra enkelt för medarbetare att hitta rätt i hurtsen.

  1. Hurts på hjul gör det enkelt att möblera om

När det ska flyttas om på en arbetsplats kan det bli knepigt med stora och tunga möbler. På kontorslandskap är det inte sällan så att man måste stuva om. Det kan vara nya grupper som formas och då måste man också sitta på nya sätt.

Det är lätt att rulla runt med hurtsar. De kan följa med det bord som de tillhör. Man kan också byta hurtsar med varandra i enlighet med behov. Om det ska flyttas möbler till andra rum är det förstås en stor fördel att det går att rulla dem.

En vit hurts är den vanligaste modellen på ett kontor

  1. En byrå med lås är smart

Det är också smart med låsbar hurts. Det kan ju vara så att det som förvaras i hurtsen är av lite känsligare slag. Det kan vara information, nycklar eller kanske pengar. Ett kassaskrin som finns i lobbyn kan man lätt låsa in i en smidig hurts som står under bordet i receptionen.

Genom att låsa visar man också var folk ska undvika att leta efter saker. När någon är på jakt efter nya pennor och letar i en kontorshurts som verkar ha det som eftersöks blir låset ett tydligt tecken om att lådan inte ska öppnas.

  1. Billiga hurtsar ger ett gott stöd

Även en billig hurts kan ge ett gott stöd för arbetsplatsen. Det är inte så att du måste investera i dyra förvarningssystem med många tunga möbler för att få den önskade effekten. En liten hurts på hjul kan vara allt som krävs för att det ska kännas lite lättare att hålla ordning på jobbet.

Det är en stor fördel att hurtsar som regel inte är särskilt dyra. Beakta att du kan använda samma hjulhurts hur länge som helst. Den kanske kommer att följa med hem när kontoret inte längre är relevant helt enkelt för att den är så användbar.

  1. Liten hurts passar perfekt för receptionen

En liten hurts i receptionen är en god investering. Det finns hyllor och bänkar men ändå så är det något som fattas. Det är hurtsen på hjul som saknas. Ta en titt på banker och andra offentliga kontor där man tar emot besökare.

De som jobbar bakom disken har tillgång till hurtsar och det är viktigt. Den lilla hurtsen ger stödet som behövs dagligen. Där finns sakerna som måste plockas fram med jämna mellanrum för att klara jobbet. Dessutom kan man i en reception enkelt dela på en hurts på hjul som man kan rulla under bordet mellan olika arbetsplatser.

En hurts utan hjul är inte så lätt att flytta runt

  1. Det ser fint ut på skrivbord med kontorshurts

En vacker vit hurts som står under bordet gör att det ser fint ut på skrivbordet såväl som omkring det. Om du har ett vitt bord kan det ju se ut som att en hurts i vitt hör till det. Om du har en annan färg på skrivbordet kanske du också ska välja samma färg för hurtsen.

Tanken är ju att du med hjälp av kontorshurts ska kunna snygga upp på och omkring ditt skrivbord. Då är det inte så dumt att välja en modell som du tycker ser fin ut. Det finns gott om hurtsar med olika design och färg så det är bara att välja i enlighet med smak och tycke.

  1. Hurts passar för många olika saker

Sist men inte minst ska vi nämna att hurtsar har så många olika användningsområden. De kan fungera som en form av enklare bankfack där man låser in saker som behöver få ligga i fred. Det är inte samma sak som ett kassaskåp men ger ändå ett visst skydd av information och mindre summor pengar.

Hurtsen kan användas för dokument, kontorstillbehör och mer. Det är helt upp till dig och dina medarbetare hur ni vill använda en hurts på hjul. Det fina är att man ofta finner fler användningsområden då man väl installerar en skrivbordshurts på arbetsplatsen. Tids nog kommer du att upptäcka hur denna kontorsmöbel kan fungera på ett perfekt sätt för dig!