Ett telefonbås är en telefonhytt / rum som ger mycket bra ljudisolering, vilket innebär att alla ljud utifrån stängs ute. Detta kan vara användbart på en arbetsplats där man vill skapa en avskild plats för att arbeta ostört. Det är särskilt användbart på ett öppet kontorslandskap där man vill skapa en möjlighet att kunna stänga sig in i ett tyst mötesrum. Telefonbås är inte bara användbara för kontor och industrier, utan kan också vara användbara för företag som måste hantera sekretess, som t.ex. inom sjukvård och advokatbyråer. Samtidigt är det dock inte alltid möjligt att helt ta bort alla störningar, men det finns olika lösningar som kan hjälpa till att förbättra arbetsmiljön så mycket som möjligt.

telefonbås-i-lager

VAD KOSTAR ETT TELEFONBÅS / TELEFONHYTT?

Det är svårt att säga exakt vad ett telefonbås kostar eftersom priserna kan variera kraftigt beroende på olika faktorer, som t.ex. storlek, material, utrustning och tillverkare. En enklare modell kan kosta från ca 20 000 kronor, medan en mer avancerad modell kan kosta ca 100 000 kronor. Det kan också vara så att du behöver betala extra för installation och eventuella tilläggsutrustning. Det är därför viktigt att du gör en grundlig undersökning innan du köper ett telefonbås, så att du kan hitta den bästa lösningen för dina behov till en rimlig kostnad.

stort telefonbås

VILKA ÄR DE VANLIGASTE SKILLNADERNA MELLAN OLIKA TELEFONBÅS?

Det finns många olika faktorer som kan skilja mellan olika telefonbås, men här är de vanligaste skillnaderna:

  1. Storlek: Tysta rum kan finnas i olika storlekar, från små modeller som rymmer en person till större modeller som rymmer många personer.
  2. Material: De kan tillverkas av olika material, som t.ex. trä, metall och glas mm. Välj det material som passar bäst för dina behov och budget.
  3. Utrustning: En del bås kan ha olika typer av utrustning, som t.ex. eluttag, USB-portar, belysning, luftkonditionering och WiFi.
  4. Tillverkare: Det finns idag ett flertal olika tillverkare på marknaden, viktigt att kontrollera att man får en bra garanti samt att det är enkelt med reservdelar och tillbehör om så önskas.
  5. Design: Rummen finns i många olika former, färger och stilar, så det finns gott om valmöjligheter när det gäller design. Välj en modell som passar in i er arbetsplats.