Var tillverkas Bonna porslin? Bonna tillverkas med precision och omsorg av Kar Porcelain, ett av Turkiet mest framstående och nyskapande företag. Med sina rötter som sträcker sig tillbaka till 1983.

Bonna, varumärket för HoReCa från Kar Porcelain, skapades år 2014 för att erbjuda innovativa produkter och lösningar för hotell- och restaurangbranschen. Idag, med två anläggningar i Kocaeli/Çayırova och Bilecik/Pazaryeri och en kapacitet på 30 miljoner produkter per år, stoltserar Bonna med att betjäna yrkesverksamma inom branschen i 75 länder och 6 kontinenter.

Bonna står för kvalitet och exklusivitet, deras specialprodukter skapas med noggrant utvalda råmaterial och en hängivenhet till hantverk. Varje stycke är unikt och bär på en historia av expertis och erfarenhet som sträcker sig över mer än 30 år.

Deras produkter är skapade med omsorgsfull precision för att möta de höga kraven i HoReCa-sektorn (hotell, restaurang och café).

Läs mer: Vilket porslin ska man välja?

Köp Bonna hos oss

Bonna är kända för sina unika produkter som är både tåliga och värmetåliga, vilket gör dem perfekta för professionella restauranger. Bonna porslin är inte bara perfekt för professionella restauranger utan också för användning i hemmet. Deras olika kollektioner är så vackra och eleganta att de kan ge en exklusiv touch till dina hemmamåltider och serveringar.

Hos AZ design kan du hitta ett brett utbud av Bonnas produkter, inklusive tallrikar i olika storlekar, serveringsporslin, koppar, assieter och kaffefat. Deras vackra porslin ger en extra touch till varje maträtt och servering.