Vilket porslin ska man välja? Att välja rätt servis är viktigt oavsett om det är för en avslappnad restaurang, en exklusiv restaurang eller en food truck. Servisen är en viktig del av kundens matupplevelse och kan påverka deras omdöme om restaurangen. Därför är det betydelsefullt att välja servis noggrant med hänsyn till både estetik och budget samtidigt som kundernas förväntningar uppfylls.

Här är några tips som hjälper dig att hitta de bästa tallrikarna för din anläggning

Att bestämma sig för korrekt kommersiell servis till din restaurang kräver en väl genomtänkt plan. Börja med att räkna ut din budget och överväg olika alternativ i olika prisklasser. Att köpa tallrikar i bulk kan ofta spara pengar. Hållbarhet är avgörande, då restaurangporslin används flera gånger om dagen.

Det är viktigt att välja en servis som är tillräckligt hållbar för att klara av den dagliga användningen, men ändå uppfyller gästernas förväntningar. Att hitta en balans mellan kostnad och hållbarhet som passar din budget och kundernas behov är avgörande för att lyckas i din restaurang.

Välj rätt typ av servis till din restaurang

Restauranger har ett brett utbud av tallrikar att välja mellan, men många väljer porslin. Denna tallrik är gjord av finlera som bränns vid hög temperatur vilket resulterar i en icke-porös och hållbar tallrik med en elegant och polerad yta. Porslin är det perfekta valet för formella restauranger, eftersom det ger en exklusiv känsla.

Det finaste porslinet på marknaden är vanligtvis mikrovågssäkert, diskmaskinssäkert och ugnssäkert, vilket gör det till ett praktiskt och funktionellt val för restauranger. Men var försiktig med porslin med guld-, silver- eller platinaaccenter då dessa kan skadas av citrusbaserade diskmedel och inte är mikrovågssäkra. Benporslin är ett annat alternativ för restauranger, känt för sin hållbarhet och lätta vikt, men tillför samtidigt en hög estetisk nivå till bordet trots att det kan vara dyrare.