Vad är livslängden för Aeron? En Herman Miller Aeron är tillverkad av plast, stål, aluminium och skum, tillsammans med en nätbeklädnad. Den är utformad för att normalt hålla i 12 år under vanliga förhållanden.

Men om du ger den extra omtanke och vård kan du ha den under en betydligt längre tid, långt bortom de genomsnittliga 12 åren. Hemligheten är att hålla din stol ren och fri från damm för att säkerställa dess långa livslängd.

Herman Miller Aeron stolarna levereras med 12-års garanti som standard, vilket täcker eventuella tillverkningsfel eller fel under normal användning.

Läs mer: Är det värt att satsa på en Herman Miller Aeron?

Hur länge håller en Aeron stol?

Den typiska livslängden för en Herman Miller Aeron är omkring 10 år med regelbunden användning (men inte missbruk). Men många upplever att deras stolar håller mycket längre om de tar väl hand om dem – upp till 20 år i vissa fall!

En kontorsstol, särskilt från Herman Miller, är en stor och långsiktig investering. Så när du spenderar dina hårt intjänade pengar på att köpa något så viktigt men grundläggande som en stol, vill du att den ska hålla länge för att maximera din investering.

Hur länge håller en stol?

Livslängden för en stol beror framförallt på dess kvalitet och användning. Till exempel kommer en stol som används i 2 timmar om dagen att hålla längre än en stol som används i 8 timmar i sträck.

Funderar du på att köpa en stol från Herman Miller och undrar hur länge den kommer att hålla med tanke på priset? Oroa dig inte. Herman Miller stolar har rykte om att hålla i årtionden och kommer att vara en betydande tillgång för ditt kontorsutrymme.

Kort sagt: Stolar från Herman Miller är en betydande investering, så det är viktigt att veta hur länge de kommer att hålla. Om du tar väl hand om stolarna utan något missbruk, kan de hålla i upp till 20 år. Om du någon gång har problem med stolarna kan du alltid få dem reparerade.