När grundades Abstracta? Företaget grundades redan 1972 och har sedan dess varit i framkant. Med stolthet och en passion för innovation har de tagit täten i Norden, erövrat marknaden och erbjuder idag ett imponerande sortiment av akustiska lösningar som möter behoven i olika miljöer.

Läs mer: Ska ni ljudisolera eller inreda med ljudabsorberande på kontoret?

Abstractas produkter bidrar till en harmonisk och ljudvänlig miljö

Som en äkta pionjär inom akustikens värld har Abstracta omfamnat det växande intresset för ljudabsorption och en mer effektiv arbetsmiljö. Medan våra ögon kan blunda för visuella landskap, kan vi inte ignorera ljud som finns omkring oss. Ljudet följer oss oavsett och påverkar oss mer än vi kanske anar. Detta har Abstracta fullt ut förstått och med sin kunskap inom området har de skapat innovativa produkter som bidrar till en harmonisk och ljudvänlig miljö för alla typer av sammanhang.

Deras förmåga att förena design och funktionalitet når nya höjder genom samarbeten med några av vår tids mest inflytelserika formgivare.

Abstractas ljudabsorbenter är inte bara akustiska underverk, utan även tidlöst designade mästerverk. Varje detalj är omsorgsfullt genomtänkt och bästa tänkbara material används för att skapa hållbara produkter. Deras hållbarhetsåtagande är tydligt, och genom att undvika att blanda material gör de sina produkter lätta att reparera och återvinna.

Svenskt företag med fabriken belägen i Småland

Med över 70 medarbetare är Abstracta en del av den framstående Lammhults Design Group. Deras kontor och fabrik finns i Lammhult i Småland, där de skapar produkter i världsklass. Utöver sin svenska verksamhet finns deras utställningslokaler i pulserande städer som Stockholm, London, Köpenhamn, Oslo, Paris och Milano.

Genom samarbeten med arkitekter och återförsäljare, har Abstractas produkter hittat sin väg in i otaliga miljöer. Från pulserande kontor och välplanerade konferensanläggningar till nyfikna skolmiljöer, mysiga caféer och till och med i våra egna hem, där vikten av en harmonisk ljudmiljö börjar tas på allvar.

Utforska deras kompletta utbud av akustikprodukter.