Golvskärm kontor? Våra golvskärm är tillverkade med högkvalitativa material för att skapa en bekväm och produktiv arbetsmiljö i kontorslandskap. Dess innovativa design ger inte bara en visuellt tilltalande lösning, utan de är också en praktisk lösning för att minimera distraktioner som öppna kontorslandskap enkelt kan erbjuda. Samt öka koncentrationen på arbetsuppgifter. Se vårt utbud på golvskärmar för kontor.

Bra att tänka på innan du köper en golvskärm

Innan man väljer en golvskärm är det viktigt att tänka på flera faktorer för att hitta den bästa lösningen för sitt specifika behov.

  1. Vad är syftet med golvskärmen? Vill man ha en mer privat arbetsplats eller minska distraktioner i öppna kontorslandskap?
  1. Vilken storlek behöver man för att det passa in i arbetsmiljön? Ska golvskärmen täcka hela skrivbordet eller bara en del av det?
  2. Vilket material är bäst för ens behov? Finns det material som dämpar ljud bättre, eller är det viktigare med en lättskött yta som enkelt kan torkas av?
  3. Vilken design passar bäst in i arbetsmiljön? Finns det specifika färger eller former som man vill ha för att skapa en mer trivsam arbetsplats?

Vad är en bra golvskärm att använda i kontor?

För att få en tystare arbetsplats behöver du en bra golvskärm. Den bör vara minst 40 mm tjock, ha hög densitet och inte vara för luftig. Det är också grundläggande att den är stabil.

Fördelar med golvskärm

1) Hjälper till med buller

Detta är egentligen den vanligaste funktionen. Ljudabsorbenter är designade med ett lager av skum eller annat material som hjälper till att absorbera en del av ljuder. Att använda sig av golvskärmar eller andra typer av ljudabsorbenter ger en tystare miljö.

2) Skapa ett privat arbetsområde

Att ha ett privat arbetsområde är viktigt för många människor, oavsett om det är på grund av jobbet eller personliga preferenser. För att skapa ett sådant utrymme kan man använda en golvskärm. På så sätt kan man ha en kontorsavdelare samtidigt som man fortfarande kan interagera med kollegor.

3) Skapa nya arbetsytor

Genom att lägga till kontorsskärmar kan ändringar göras inom ett kontor utan att ändringarna är permanenta. En akustisk pod kan skapas med en konfiguration av skärmar, vilket skapar en ny arbetsyta idealisk för exempelvis möten eller utbildningar.