Vem tar emot begagnade möbler? Vi på AZ Design är ett företag som specialiserar oss på möbler till offentliga miljöer. Med en stark passion för hållbarhet och en önskan att minimera avfallsmängden erbjuder vi nu en unik tjänst. Där vi tar emot era begagnade möbler, och återbrukar dem genom att renovera möblerna så de ser så gott som nya ut. Dessutom till en bråkdel av priset som för sprillans nya möbler.

 

Det kan vara svårt att veta vem som tar emot begagnade möbler

 

För många människor kan det vara svårt att skiljas från sina älskade möbler. Oavsett om det är en kontorsstol, ett kärt arvegods, eller en välskött inredningsdetalj. Kan vi på AZ Design kan hjälpa till att förlänga deras livslängd. I stället för att helt enkelt slänga eller ersätta möblerna, ger vi våra kunder möjligheten att behålla och förnya sina kontorsmöbler genom professionell renovering.

Tjänsten är enkel, billig och smidig. Kunden lämnar in sina begagnade möbler till oss, AZ Design, och deras skick och behov bedöms noggrant av experterna. Därefter påbörjas renoveringsprocessen, där skadade delar byts ut, ytor återställs och möblerna får ny färg eller ytskydd. Resultatet är möbler som ser ut som nya, men som har en historia och karaktär som inte kan återskapas med nyproducerade möbler.

 

Att återbruka möbler bidrar till en hållbar konsumtion

 

Genom att återbruka möbler bidrar man till att minska avfallsmängden och bevara värdefulla resurser. Kunderna kan känna sig stolta över att de bidrar till en hållbar livsstil genom att välja att renovera sina möbler i stället för att köpa nytt.

Vi förstår att varje möbel har sin egen unika historia och värde, och därför arbetar vi noggrant för att behålla och förstärka dessa egenskaper under renoveringsprocessen. Kundens önskemål och preferenser beaktas för att skapa ett slutresultat som överträffar förväntningarna.

Genom att välja oss för renovering av begagnade möbler tar kunderna ett steg mot en mer hållbar och medveten konsumtion. De bidrar till att bevara kvalitetsmöbler och minskar samtidigt avfallsmängden. Det är en vinst både för plånboken och för miljön.