Klädhängare på hjul till restaurang och café? När man köper en klädhängare eller klädställning till en restaurang eller café vill man ha en stabil och designmässigt passande samt lättflyttad. De flesta klädhängarna görs i trä och kan fås i olika färger för att passa in i miljön. Flexibla klädhängare görs i stål med hjul. Här kan ni se ett urval av just klädhängare, klädställningar med hjul.

Vad är en klädhängare?

En klädhängare är en möbel eller ett föremål för att hänga upp kläder. Den kan vara en stång med krokar på väggen eller en fristående ställning med flera krokar eller stänger. Klädhängare finns i olika storlekar, material och stilar, från enkla till dekorativa varianter. De används både i hemmet, till exempel i sovrum eller hall, och på offentliga platser som butiker, hotell eller arbetsplatser.

Varför ska man införskaffa en klädhängare till offentliga verksamheter?

Att införskaffa en klädhängare till offentliga verksamheter kan vara till stor nytta på flera sätt:

  1. Organisation och ordning: En klädhängare gör det lättare att hålla ordning och organisera kläder på offentliga platser som butiker, hotell och arbetsplatser. Det ger en tydlig plats för besökare eller personal att hänga upp sina kläder, vilket undviker oreda.
  2. Professionalism: Att ha en klädhängare på offentliga platser ger ett professionellt intryck och visar att man vill erbjuda bästa möjliga service till besökare och kunder.
  3. Kostnadseffektivt: En klädhängare är en kostnadseffektiv lösning för att organisera kläder på offentliga platser. De tar mindre utrymme och är lättare att flytta och justera efter behov jämfört med skåp eller andra förvaringslösningar.

 

Bra att veta

Arbetsmiljöverket – Erbjuder riktlinjer för arbetsmiljö och ergonomi, viktiga för att säkerställa en säker och komfortabel arbetsplats.

RISE – Forskning och tester inom hållbarhet och funktion, vilket garanterar produkter av hög kvalitet.

Boverket – Byggregler för inredning och säkerhet, relevanta för val av möbler och utrustning.

Folkhälsomyndigheten – Ger information om hälsa och arbetsmiljö, användbar för att förbättra arbetsmiljön och välbefinnandet.