Ståbord / barbord till barmiljö? I barmiljöer där gästerna föredrar att kunna stå och samtala runt ett högre bord passar ståbord utmärkt. Ståbord/barbord är inte bara dekorativa i barlokalen, de ger även ett extra inbjudande intryck om man placerar värmeljus på dem.

Barer är populära samlingspunkter där människor kommer för att umgås och ha trevligt. För att det ska vara möjligt behöver barägare förse baren med snygga och praktiska möbler som förenklar umgänget för bargästerna

Vad kan göra med umgänget på en bar?

Att umgås på bar kan vara ett trevligt sätt att tillbringa tid med vänner eller kollegor. Här är några förslag på vad man kan göra på en bar:

  1. Spela spel: Många barer erbjuder brädspel eller kortspel som man kan spela tillsammans med sitt sällskap. Det kan vara en kul och avslappnad aktivitet som också fungerar som en isbrytare om man inte känner alla i gruppen så väl.
  2. Prova nya drycker: En av fördelarna med att gå på bar är att man kan prova olika sorters öl, vin och drinkar. Det kan vara roligt att beställa in olika drycker och smaka på dem tillsammans med vänner.
  3. Mingla med nya människor: Om man är öppen för att träffa nya människor kan en bar vara en utmärkt plats att mingla på. Det kan vara kul att prata med bartendern eller andra gäster och utbyta erfarenheter och tips om lokala sevärdheter eller aktiviteter.
  4. Fira något: Om det finns något speciellt att fira, som en födelsedag eller en befordran på jobbet, kan man boka bord på en finare bar och beställa in god mat och dryck för att fira tillsammans.
  5. Lyssna på musik: Många barer har livemusik eller spelar musik från högtalarna. Det kan vara kul att dansa och sjunga med till musiken tillsammans med vänner.

Oavsett vad man väljer att göra på en bar är det viktigt att dricka ansvarsfullt och att respektera andra gäster och personalen på baren.