Guide för val av konferensmöbler till det moderna konferensrummet

Är ert konferensrum en plats ni är stolta över eller en källa till irritation? Med moderna konferensmöbler kan ert konferensrum bli en kreativ och effektiv miljö. Här är några sätt att använda det rätt:

 1. Bästa platsen för samarbeten

Lämna kontoren och möts i konferensrummet! Med konferensstolar och ett konferensbord kan jobbmöten förvandlas till produktiva samarbeten. Rummet med skärm, whiteboard och bekväma möbler gör mötena effektivare.

 1. Ett rum fullt av hemligheter

Konferensrummet är perfekt för att diskutera känslig information. Investera i bra ljudabsorbenter för att förhindra att ljud sprids. Inred med persienner och flexibla möbler för att minska insynen och skapa en intim mötesmiljö.

Ett rum fullt av hemligheter

 1. Ett videokonferensrum

Konferensrummet är idealiskt för videomöten. Ett trapetsformat konferensbord gör att alla ser skärmen. Bra teknisk utrustning och rätt kamera- och ljudinställningar är viktiga för effektiva digitala möten.

 1. Studsmattan för nästa projekt

Konferensrummet fungerar som en startpunkt för nya projekt. Här kan ni snabbt gå från idé till handling utan onödiga email. Samla alla på plats, inklusive de som jobbar hemifrån, för effektiva möten.

En whiteboardtavla är vanligt förekommande i ett konferensrum

 1. En plats med fokus

Konferensmöbler skapar fokus och balans. Här är det lätt att koncentrera sig jämfört med det öppna kontorslandskapet. Möbler som dämpar ekon och minskar distraktioner gör det lättare att lyssna och arbeta effektivt.

 1. Ett rum ni är stolta över

Konferensrummet är firmans stolthet och en plats för att imponera på kunder. Bekväma stolsöverdrag och eleganta bordsdukar skapar en trevlig atmosfär för möten och måltider. Teknik som spar tid och imponerar ger ett professionellt intryck.

Elegant och lyxigt konferensrum med konferensstolar i skinn

 1. Ett rum för utbildning

Konferensrummet är perfekt för intern utbildning och träning. Här kan ni hålla kurser och workshops med bra möbler och utrustning. Rummet kan också användas för att bjuda in experter som hjälper er att växa.

 1. Källa till innovation

Ert konferensrum kan vara en källa till innovation. Inred med flexibla möbler och verktyg som underlättar kreativt tänkande och brainstorming. En whiteboard och stor skärm gör det lätt att dela idéer och lösningar.

Ny teknik har blivit hett i det moderna konferensrummet

 1. Ett rum som tar er till nästa nivå

Konferensrummet är platsen för att fatta viktiga beslut. Rätt möbler och färger kan ge energi och fokus, vilket hjälper er att ta nästa steg i verksamheten.

 1. Dörren till framtiden

Ert konferensrum är en flexibel plats som kan användas för intervjuer och att planera framtida projekt. Med bekväma möbler och rätt utrustning blir rummet en effektiv plats för att mötas och diskutera nya möjligheter.

Bra att veta

 • Skatteverket – Sveriges myndighet som ger information om hållbar konsumtion och skötselråd för textilier.
 • Konsumentverket – Myndighet som skyddar konsumenters rättigheter och ger råd om textilvård.
 • Arbetsmiljöverket – Myndighet som ger riktlinjer för arbetsmiljö, inklusive ergonomi och hållbarhet i arbetsmiljöer.