Kategoriarkiv: Sänggavlar

Sänggavlar finns i många utföranden. Senaste åren är trenden att många köper tygklädda sänggavlar. Dessa finns oftast i många olika utföranden i design och storlek.

Sänggavel i sammetstyg

Sänggavel och det i sammetstyg kommer ge ditt sovrum en helt annan känsla när man kommer in i rummet. Förutom att det ser snyggt ut är det dessutom praktiskt i sängen.
Om man inte vill sova direkt så passar det bra att luta ryggen mot gaveln och kolla mobilen eller vad man nu vill göra i vaket tillstånd innan sömnen infaller sig.
Du hittar de olika varianterna här med sammet.

sänggavel i sammet

Huvudgavlar 160

Gavlar till sängar. Ett praktiskt, bekväm och framför allt en snygg lösning i sovrummet. Det praktiska består i att du enkelt kan sätta upp lampor i gaveln utan att behöva spika i vägen bakom sängen. Även om man nu inte har för avsikt att läsa i sängen kan det vara en fördel att tända lampan för att leta efter mobilen eller fjärrkontrollen så det går att se på TV.

Vidare är det en fördel om du skall möblera om så även sängen skall flyttas. Även gavlarna följer med. Bekvämt, då man kan tygklä huvudgavel så att den blir bekväm att luta sig emot.

Dessutom blir det snyggt i rummet då man kan välja det tyg som passar inredningen för övrigt.

Våra standardbredder är mellan 90 till 210. 160 är en vanlig bredd och du hittar mer här på huvudgavel.