Vi erbjuder hela JABs sortiment av mattor, som kund att du välja mellan ett enormt brett sortiment av olika mattmodeller, färger samt storleken på mattan får du exakt som du önskar. Allt tillverkas exakt på centimetern efter varje kunds egna mått. Mattorna från JAB används mycket inom offentlig miljö som till kontor, hotell och restaurangverksamhet där det ställs extra höga krav på slitage, kvalité och hållbarhet. I vår webshop kan du köpa Jabs produkter. Här kan ni se vårt utbud av JAB  mattor.

Mattor-fran-Jab

Vilka är JAB?

JAB är ett tyskt företag som är specialiserat på att producera och distribuera högkvalitativa textilier och inredningsprodukter. Företaget grundades 1946 av Josef Anstoetz i Bielefeld, Tyskland, och har sedan dess expanderat globalt med kontor och butiker runt om i världen.

JAB är idag en av de ledande tillverkarna och distributörerna av inredningstextilier, med ett brett sortiment av produkter som inkluderar gardiner, mattor, möbeltyger, solskydd och accessoarer.

Varför ska man ha en matta i offentlig verksamhet?

Att använda mattor i offentliga verksamheter kan ha flera fördelar både för kunder och personal.

  1. Säkerhet: Mattor kan minska risken för halkolyckor genom att absorbera fukt och hindra smuts och damm från att spridas på golvet. Detta är särskilt viktigt i verksamheter som restauranger, hotell, skolor och sjukhus där säkerhet är av största vikt.
  2. Komfort: Mattor kan också göra att golvytan känns mjukare och bekvämare att gå på. Detta kan öka komforten för både kunder och personal som tillbringar långa perioder stående eller gående på golvet.
  3. Ljudabsorption: Med mattor kan man minska buller- och ljudnivåer, vilket skapar en tystare och mer behaglig miljö. Detta kan vara särskilt viktigt i verksamheter som kontor, bibliotek eller skolor där det finns behov av tystnad eller koncentration.
  4. Estetik: Mattor kan även lägga till en viss estetiskt tilltalande touch till ett utrymme. Det finns ett stort urval av färger och mönster att välja mellan som kan passa in med den övriga inredningen