Hotellinredning? Är man ett hotell och ska införskaffa nya hotellmöbler är det några saker som är viktiga att tänka på. Det är viktigt att stolarna klarar av slitage då stolarna används dagligen. Väljer man stolar med klädd sits är det viktigt att tyget har hög slitstyrka samt är tåliga och lätta att torka av. Vi har många hotellstolar i lager för omgående leverans.

(läs om tyg slitstyrka)

Hotellinredning på allmänna ytor

Att inreda publika ytor på ett hotell är viktigt för att skapa en välkomnande atmosfär för gästerna och en enhetlig stil som representerar hotellets varumärke.

  1. Välkomnande reception: Receptionen är ofta det första stället som gästerna möter när de anländer på hotellet. Det är därför viktigt att göra en välkomnande atmosfär genom att använda varma färger och mjuka textilier.
  2. Bekväm lounge: Lounge-området är en plats för gästerna att koppla av och umgås på. Skapa en bekväm miljö genom att använda bekväma loungemöbler och en avslappnad belysning.
  3. Designa restaurangen: Restaurangen på hotellet är också en viktig plats där gästerna kommer att tillbringa mycket tid. Forma en avslappnad men elegant miljö genom att använda passande färger och material.

Hur ska man inreda hotellrum?

Att inreda hotellrum kan vara en utmanande uppgift, men med rätt planering kan det också vara roligt och tillfredsställande. Tänk på att välja färger som är lugna och avslappnande för att frambringa en bekväm atmosfär i rummet. Mjuka nyanser av blått, grönt eller beige kan fungera bra för att skapa en avslappnande miljö. Undvik för starka färger som kan vara distraherande eller överväldigande.

Annat som är viktigt att tänka på är möbler, det ska vara både funktionella och bekväma. Gästerna kommer att tillbringa mycket tid på sängen och i stolarna på rummet. Välj en säng med en bekväm madrass och mjuka kuddar, och placera bekväma stolar eller soffor på lämpliga platser i rummet.