I vårt sortiment av utemöbler för restauranger och caféer kan vi erbjuda en serie med aluminiummöbler anpassade för utemiljöer. De erbjuder en bra tålighet samt kan stå ute även under ruskväder. Du kan hitta stolar, bordsstativ för runda eller rektangulära bordsskivor. Du hittar hela vårt sortiment här på utemöbler.

Hur underhåller man aluminium utemöbler?

Att underhålla aluminium möbler är relativt enkelt. Aluminium är ett tåligt och väderbeständigt material som inte rostar. Här är några tips för att hålla dina utemöbler i bra skick:

  1. Rengör regelbundet: Aluminium utemöbler bör rengöras regelbundet för att undvika uppkomsten av smuts och fläckar. Använd en mjuk borste eller trasa, tvål och varmt vatten för att rengöra ytan noggrant.
  2. Använd skydd: Om möjligt, skydda dina utemöbler med ett möbelöverdrag när de inte används för att undvika onödig exponering för väder och vind.
  3. Undvik rengöringsmedel som innehåller slipmedel eller syra: Använd aldrig rengöringsmedel som innehåller slipmedel eller syra, eftersom dessa kan repa eller skada aluminiumet.
  4. Applicera en skyddande vax: För att skydda ytan från rost och slitage, kan du applicera ett skyddande vax speciellt utvecklat för aluminium.
  5. Undvik högtryckstvätt: Undvik att använda högtryckstvätt för att rengöra dina utemöbler eftersom detta kan skada ytan på aluminiumet.
  6. Rengör snabbt vid fläckar: Om du märker fläckar på ytan, rengör dem snabbt med varmt vatten och tvål och en mjuk trasa för att undvika permanenta fläckar.

Vilka verksamheter bör använda utemöbler?

Aluminium utemöbler är en perfekt lösning för en mängd olika verksamheter och platser. De är tåliga, väderbeständiga och lätta att underhålla, vilket gör dem idealiska för användning i utomhusmiljöer.

Restauranger, caféer, hotell och semesterorter kan alla använda utemöbler i aluminium för att skapa en avslappnad och modern utomhusmiljö för sina gäster. De är också lämpliga för parker och offentliga platser där robusta och tåliga möbler behövs.

Utestolar i aluminium är också ett bra val för skolor och universitet som vill ge studenterna en bekväm plats att sitta och studera på utomhus.