Kategoriarkiv: Hotellmöbler

Bankettstolar

Har du en festvåning som ska renoveras är det att rekommendera att införskaffa i bankettstolar. Fördelen med att inverstera i nya bankettstolar är att stolarna är bekväma, stapelbara och väldigt tåliga. Skall stolarna ställas undan efter ett evenemang är det att föredra att välja en bankettstol med aluminiumram då de väger mindre än stolarna med stålram. I vårt sortiment hittar ni stolar med i flera klassiska färger så att ni kan matcha övrig inredning i rummet.

Bankettstolar AZ Desgin

Hotellstolar

När man väljer stolar till ett hotell är det viktigt att man väljer hotellstolar som är tillverkade för att klara mycket slitage. Är stolarna klädda är det viktigt att dessa har hög slitstyrka samt är tåliga och lätta att torka av. Många utav våra hotellstolar finns i lager för omgående leverans.

Hotellstolar Az Design

Loungebord

En lounge är ett ställe där man ska kunna slappna av och sätta sig ner en stund för avkoppling, därför är det väldigt viktigt att loungen är inredd på ett så varmt och välkommande sätt som möjligt.

Behövs nya loungemöbler eller ska de äldre modellerna uppdateras, är ett tips att söka på webben för att hitta gedigna utbud av loungebord, soffor och fåtöljer. Där finns solida loungebord och inbjudande loungefåtöljer. Många hjälper även gärna till att förverkliga alla visioner med stor professionalitet och branschkunnighet.

Skäm bort gästerna med en välinredd, mysig och hemtrevlig lounge, det kommer säkerligen att vara väldigt uppskattat.

Loungebord