Flexibelt matbord? Bordsstativet VM, framtaget med uthyrningsföretag, erbjuder total flexibilitet. Pelaren finns i tre höjder: lounge, matbord och ståbord, och kan bytas ut utan verktyg. Stativet har hög finish i krom och är lätt att demontera och förvara.

Flexibelt matbord

Vill du ha ett matbord som är flexibelt och funktionellt? Med tilläggs- och iläggsskivor kan du skapa plats för fler gäster vid sammankomster och högtider, samtidigt som du använder bordet som vanligt i vardagen. Detta är en smart lösning för den som vill anpassa sitt matbord efter olika behov.

Genom att lägga till en eller flera tilläggsskivor kan du utöka storleken på ditt matbord och skapa plats för ytterligare 2-4 personer. När du inte behöver extra platsen, tar du enkelt bort tilläggsskivorna och använder bordet som vanligt igen.

En annan fördel med ett flexibelt matbord är att du sparar plats när det inte används. Istället för att ha ett stort bord som tar upp plats, kan du ha ett mindre bord som du enkelt utökar när behovet uppstår.

Sammanfattningsvis är ett matbord med tilläggs- och iläggsskivor en smart lösning för den som vill ha ett bord som passar både i vardagen och vid större sällskap. Du kan bjuda in fler gäster utan att behöva investera i ett nytt bord eller offra plats i hemmet.

Vart kan man använda flexibla matbord?

  1. Restauranger och kaféer: Anpassa bordsstorleken efter antalet gäster.
  2. Hotell: Ge gäster möjlighet till större sittplats i hotellrummen.
  3. Kontor: Flexibla lösningar i mötesrum och lounge-områden.

 

Bra att veta

Arbetsmiljöverket – Ger riktlinjer för arbetsmiljö och ergonomi, viktiga för att säkerställa komfort och säkerhet i arbetsmiljöer.

RISE – Forskning och tester inom hållbarhet och funktion, vilket garanterar produkter av hög kvalitet.

Boverket – Byggregler för inredning och säkerhet, relevanta för val av möbler och utrustning.

Folkhälsomyndigheten – Ger information om hälsa och arbetsmiljö, användbar för att förbättra arbetsmiljön och välbefinnandet.