Flexibelt matbord? Bordsstativet VM är framtaget tillsammans med uthyrare av bord som kräver total flexibilitet. Pelaren är 3 olika höjder och kan enkelt bytas ut utan verktyg. Höjderna är lounge, matbord och ståbord. Stativet har även mycket hög finish i krom utförande samt kan lätt demonteras och förvaras.

Flexibelt matbord

Vill du ha ett matbord som är både flexibelt och funktionellt? Med tilläggs- och iläggsskivor kan du enkelt skapa plats för fler gäster vid större sammankomster eller högtider, samtidigt som du kan använda bordet som vanligt i vardagen. Det är en smart lösning för den som vill ha ett matbord som kan anpassas efter olika behov och tillfällen.

Genom att lägga till en eller flera tilläggsskivor kan du utöka storleken på ditt matbord och skapa extra plats för ytterligare 2-4 personer. Det gör att du kan bjuda in fler gäster till kalas och middagsbjudningar utan att behöva investera i ett nytt och större matbord. När du inte behöver den extra platsen kan du enkelt ta bort tilläggsskivorna och använda bordet som vanligt igen.

En annan fördel med att välja ett flexibelt matbord med tilläggs- och iläggsskivor är att du kan spara plats när det inte används. Du behöver inte ha ett stort och klumpigt bord som tar upp onödig plats i vardagsrummet eller köket, utan kan istället ha ett mindre bord som du enkelt kan utöka när behovet uppstår.

Sammanfattningsvis är ett matbord med tilläggs- och iläggsskivor en smart och flexibel lösning för den som vill ha ett bord som passar både i vardagen och vid större sällskap på besök. Det gör att du kan bjuda in fler gäster utan att behöva investera i ett nytt bord eller offra värdefull plats i hemmet.

Vart kan man använda flexibla matbord?

  1. Restauranger och kaféer: I restauranger och kaféer där man vill kunna anpassa bordsstorleken efter antalet gäster som besöker verksamheten.
  2. Hotell: De kan även användas i hotellrum för att ge gästerna möjlighet att ha en större sittplats om de vill bjuda in gäster eller ha en större måltid på rummet.
  3. Kontor: I avslappnade mötesrum eller lounge-områden där man vill ha en flexibel lösning för möten och arbete.