Kategoriarkiv: Okategoriserade

Restaurangmöbler för offentlig miljö

När man besöker en restaurang eller café är det mycket mer än bara själva matupplevelsen. Det är allmänt känt att alla ens sinnen blir inblandade. Bland annat syn, hörsel och känsel . Dagens gäster är betydligt mer kräsna än tidigare.

Det har därför blivit mycket viktigt med hur själva restaurangen ser ut. Det krävs en stor planering för att skapa ett koncept som passar restaurangens vision. Det är vanligt att ha en övergripande idé att utgå från, där man sedan skapar en inredning som speglar känslan man vill åt. När man letar möbler kan det vara en god idé att ta hjälp av experter inom möbeldesign för att få hjälp. Då får man hjälp med att omvandla idéerna till verklighet. Med hjälp av passande soffor, stolar, bord och barinredning för offentlig miljö skapas den perfekta atmosfären och stämningen.

Här kan ni se vårt AZ Design har ett stort utbud av restaurangmöbler.

Restaurangmöbler

Café- och restaurangbord

Det går mycket trender när det gäller inredning på restauranger och caféer. Det gäller såväl stolar, soffor, bord och barinredning. Det viktigaste är att hitta en stil som passar för just den egna restaurangen eller caféet. Oftast har man en en vision om hur platsen och atmosfären ska kännas för gästerna.

Sedan ändras ju trender över tid och det gäller det att hänga med eller ha kvar en viss tidlös stil.

Nu till våren är det även många som passar på att förnya sin stil eller skapa en modern och trendig uteservering.

stativ till restaurangmiljö

Här kan du titta närmare på kafe bord och annan inredning för offentlig miljö.

Restaurangsoffor per meter

Storleken och utseendet varierar mycket på restauranger och caféer. Det kan vara svårt att välja soffor på grund av detta. Det är därför mycket enkelt och smidigt att välja en restaurangsoffa där man väljer bredden själv. Man kan enkelt skräddarsy sin restaurangsoffa så den passar det egna behovet och kraven. Man betalar helt enkelt per meter och den kan den kan bli i princip hur lång som helst. Dessa modeller är av högsta kvalitet och är gjord för offentlig miljö.  Soffans material är av tåligt konstläder och går att få i en mängd olika färger.