Kategoriarkiv: Utemöbler

Utemöbler för restaurang och cafémiljö. Dessa möbler skall klara extra mycket slitage och är därför mer tåliga/slitstarka än möbler för hemmamiljö.

Utomhus snart

Det här med möbler utomhus börjar det bli dags att fundera på. När det gäller rent allmänt brukar man säga att utomhusmöblerna skall flyttas ut vid samma tid som man skall ställa om klockorna. Vilket i år är den 31 mars. Så driver man ett café eller annat ställe som skall bedriva utomhusservering kan det vara dags nu att titta över vad som behövs inför den nya säsongen. Klart man kan förstås göra den utflytten tidigare, för utöver ett brett sortiment av möbler så har vi även värme från ovan att bistå med. Det vi kan erbjuda i infravärme hittar du här.

Utemöbler för restaurang och café

Se till helheten när det gäller utemiljö

Visst är hösten snart här för att stanna intill dess vintern kommer så kanske inte så behagligt att sitta ute snart för att ha det mysigt på ett cafés uteservering. Fast bedriver man verksamhet i en inomhusgalleri så kan man sitta ute inne så att säga. Och oavsett temperaturen utomhus så kommer den en ny säsong för utesittning så kan vara lämpligt att planera lite smått redan nu med vad som skall finns i möbel och tillbehörsväg. Och där har vi samlat vårt utbud inom utemöbler här.

Utemöbler