Kategoriarkiv: Utemöbler

Utemöbler för restaurang och cafémiljö. Dessa möbler skall klara extra mycket slitage och är därför mer tåliga/slitstarka än möbler för hemmamiljö.

Vårkänslor

För viss spirar det vårkänslor nu när snön vräker ned, orsakar förseningar i trafiken gör gångbanor till pulsande i hög snö. Då känns det som en dröm att kunna sitta ute i värmen och ta en kopp kaffe eller något att tugga på. Nu lär det inte finnas så många café öppna vid den här årstiden utomhus i olika typer av innegallerier dock att besöka. Men förr eller senare kommer våren och säsongen att vistas utomhus så lika bra att titta lite här på de möbler man kan ha.

Cafémöbler AZ Design

Utomhus snart

Det här med möbler utomhus börjar det bli dags att fundera på. När det gäller rent allmänt brukar man säga att utomhusmöblerna skall flyttas ut vid samma tid som man skall ställa om klockorna. Vilket i år är den 31 mars. Så driver man ett café eller annat ställe som skall bedriva utomhusservering kan det vara dags nu att titta över vad som behövs inför den nya säsongen. Klart man kan förstås göra den utflytten tidigare, för utöver ett brett sortiment av möbler så har vi även värme från ovan att bistå med. Det vi kan erbjuda i infravärme hittar du här.

Utemöbler för restaurang och café