Kategoriarkiv: Utemöbler

Utemöbler för restaurang och cafémiljö. Dessa möbler skall klara extra mycket slitage och är därför mer tåliga/slitstarka än möbler för hemmamiljö.

Stå eller sitta

Det här med att välja bord för en bar oavsett om den finns inom- eller utomhus kräver en del tankeverksamhet. Att kvaliteten skall hålla på för en miljö där det kan vara en del spill och slapp är naturligt samt att designen skall passa in till resten av omgivning ifråga om färg- och materialval är rätt så naturligt. Men höjden har och den betydelse skall det bara vara bord där man sitter på stolar eller ståbord, eller kanske en blandning mellan båda typerna. En del att fundera på men vi har erfarenhet av det hela och ställer gärna upp om du har frågor.

Ståbord och barbord mycket i lager med snabb leverans hos AZ Design

Soldags

Nu ser det ut som att våren och med det sommarn snart är här. Och då gäller et att skydda sig fån det som kan komma från ovan. Förhoppningsvis mest sol men lär bli lite av det blöta också. Oavsett vilket som kommer ned så kan det vara lämpligt att skaffa ett effektivt skydd för det. Som de parasoller vi erbjuder i storlekar från 3×3 m till 5x5m. Naturligtvis som det mesta andra vi erbjuder lite olika färger dessutom.

Stort utbud av Parasoller för restaurang och cafémiljö hos Az Design