Kategoriarkiv: Skolmöbler

Säsongsavslutningar

Vi nämnda tidigare det här med skolavslutningar och förberedelser inför nästa läsår. Men mer närliggande ligger alla avslutningar och sammankomster så här en dryg månad innan semestrarna börjar. Så olika typer av event på lokaler för att fira att barnet tagit studenten eller klarat examen på högskolan. Eller för den delen företaget som vill avsluta första halvårets verksamhet för personalen. Så vill du hålla eventet ute eller inne, eller för olika antal personer, med stor flexibilitet vad som gäller möbelvalt så är vi rätt partner för dig. Och med stor sannolikhet så kan du få möblemanget redan innan semestern.

Eventmöbler med snabb leverans AZ Design

Skolavslutningar

Snart dags för terminsavslutningar i skolan eller avklarade läsår för en del. Dags att titta över skicket på möblemanget inför nästa termin då. Det vill säga bord av olika typer både de för ensamsittning och de som enkelt kan anpassas för gruppstudier. Stolar med stoppad sits eller de utan. Stapelbara för lätt och snabb undan- och framplockning. Naturligtvis i olika färger och materialval.

Stort utbud av skolmöbler hos AZ Design

Vinterlov

Med december i tidigt skede så närmar sig vinterlovet för skolan och en viss vinterledighet för många företag. Dock inte restauranger som har fullt upp med julbord och andra julaktiviteter. Men för övriga som sagt och då kan det vara av intresse att i lugn och ro titta över möblemanget för de olika aktiviteterna man har haft under hösten och de som skall hållas under våren. Och det då med fokus på området skolmöbler som förvisso täcker ett större område än bara det som förekommer i skolar. Men har beröring så till vida att det rör sig om utbildning och konferens i största allmänhet.

Ergonomiska skolmöbler