Kategoriarkiv: Skolmöbler

Vinterlov

Med december i tidigt skede så närmar sig vinterlovet för skolan och en viss vinterledighet för många företag. Dock inte restauranger som har fullt upp med julbord och andra julaktiviteter. Men för övriga som sagt och då kan det vara av intresse att i lugn och ro titta över möblemanget för de olika aktiviteterna man har haft under hösten och de som skall hållas under våren. Och det då med fokus på området skolmöbler som förvisso täcker ett större område än bara det som förekommer i skolar. Men har beröring så till vida att det rör sig om utbildning och konferens i största allmänhet.

Ergonomiska skolmöbler

Elevbord till utbildningar

Är ni ute efter nya ergonomiska elevbord till utbildningsmiljöer? Hos oss hittar ni elevbord till utbildningar av hög kvalitet. I vårt sortiment hittar ni hopfällbara och stapelbara utbildningsbord som finns i många storlekar och utförande. Vi har en mängd olika modeller att välja mellan vilket ger dig möjligheten att skapa rätt stämning i klassrummet. Elevborden är lätthanterliga, stabila och praktiska.

Skolmöbler med snabb leverans

Ska ni köpa nya skolmöbler till ett klassrum är det några saker som ni bör ha i åtanke. Beroende på vad det är för målgrupp ställs det olika krav när det gäller form, färg och kvalité. Det är en fördel om möblerna är lätta att flytta runt. Kommer lokalen vara främst för föreläsningar kan det underlätta att möblera med större bord där fler deltagare kan sitta vid samma bord, ska man däremot möblera en lokal där det kommer vara prov är det en fördel att möblera med mindre bord och med mellanrum mellan borden.

Stot utbud av skolmöbler hos AZ Design