Kategoriarkiv: Restaurangmöbler

Vi på AZ Design erbjuder ett av Sveriges bredaste utbud av restaurangmöbler. Restaurangmöbler omfattar soffor, stolar, fåtöljer och bord. Dvs allt för att få en helt komplett inredning till sin restaurang eller cafémiljö. Möbler för offentlig miljö kräver extra höga krav gällande slitage och hållbarhet.

Utomhus snart

Det här med möbler utomhus börjar det bli dags att fundera på. När det gäller rent allmänt brukar man säga att utomhusmöblerna skall flyttas ut vid samma tid som man skall ställa om klockorna. Vilket i år är den 31 mars. Så driver man ett café eller annat ställe som skall bedriva utomhusservering kan det vara dags nu att titta över vad som behövs inför den nya säsongen. Klart man kan förstås göra den utflytten tidigare, för utöver ett brett sortiment av möbler så har vi även värme från ovan att bistå med. Det vi kan erbjuda i infravärme hittar du här.

Utemöbler för restaurang och café

Möbler till restaurang

Inför restaurangbesöket är det mycket mer än bara maten som ska intas, det är en upplevelse som inbegriper alla sinnen så som syn, hörsel och känsel . Det är därför viktigt att du har en övergripande idé att utgå från, ett koncept som kommer att utgöra den röda tråden när du väljer möbler och inredning till din restaurang. Vid köp av nya möbler till er restaurang är det alltid bra att ta hjälp av ett företag som har stor kunskap av just försäljning av restaurangmöbler. Här kan ni se vårt utbud av resturangmöbler.

Restaurangmöbler