Kategoriarkiv: Restaurangmöbler

Vi på AZ Design erbjuder ett av Sveriges bredaste utbud av restaurangmöbler. Restaurangmöbler omfattar soffor, stolar, fåtöljer och bord. Dvs allt för att få en helt komplett inredning till sin restaurang eller cafémiljö. Möbler för offentlig miljö kräver extra höga krav gällande slitage och hållbarhet.

Hållbart underlägg

Bordsskivor är ett av det vi kallar för hållbara underlägg. Vi kan erbjuda et antal olika varianter på olika skivor som kan vara lämpliga för i stort sätt alla typer av verksamhet. Storlek och anpassning till våra bordsstativ naturligtvis. Och för de del även om du har stativ från någon annan. Vill du ha en design med marmor eller kanske valnöt eller annat. Inga problem som vi skrev om här.

Bordsskivor till restaurang och cafémiljö

Restaurangbord och stolar med snabb leverans

Vid köp av nya restaurangbord är det bra att tänka på att det lönar sig att ha bord av hög kvalité. Bordsstativen bör gå att justeras med ställfötter så att bordet kan stå stadigt och plant mot golvet. Bordsskivan skall vara lätt att rengöra och torka av. De flesta bordsskivor som restaurangägarna väljer idag är helt underhållsfria bordsskivor i tillexempel högtryckslaminat, melamin eller topalit. Här kan ni se vårt utbud av restaurang bord och stolar.

Restaurang bord och stolar