Kategoriarkiv: Restaurangmiljö

Termosar

Termosar är ett måste i restaurangköket, särskilt för alla som serverar kaffe och te till sina gäster. Vi erbjuder ett stort utbud av termosar i olika utföranden. Hos oss kan du enkelt finna en termos med rätt funktion och med tillräcklig volymkapacitet till verksamheten. Vi har satsat på att ta in olika typer av termosar för att tillgodose alla våra kunders behov. I sortimentet hittar du både termoskannor med bekvämt handtag samt rejäla pumptermosar och smarta tillbehör som droppställ. Förutom termosar för gästerna kanske även personalen vill kunna avnjuta en kopp kaffe inne i restaurangköket? Då kan våra mindre termosflaskor i stål kan vara passande. På så sätt kan varje anställd få sin egen termos. Vi erbjuder även praktiska pumptermosar med hävarm – perfekta när händerna är upptagna med annat och du snabbt behöver koffeinpåfyllning.

Det finns termosar och så finns det termosar av hög kvalitet. Hos oss på azdesign.se hittar du produkter som säkerställer varmhållning av dryck i upp till 12 timmar. För restaurangservering, exempelvis till kaffebordet, passar våra större termosbehållare på 10 liter bra, om det är en större restaurang. Dessa håller värmen i upp till 12 timmar och är dessutom enkla att rengöra. Se till att införskaffa tillräckligt många termosar så att du enkelt kan varva med nytt kaffe utan att gästerna står med koppen tom.

Stekpannor

Det finns stekpannor för varje tillfälle i köket, allt från klassiska stekpannor till traktörpannor, sauteuser och wokpannor. Stekpannor är tillverkade i olika material och har egenskaper anpassade för olika typer av matlagning. En sauteuse med sin höga rundade kant passar perfekt till en god sås eller en risotto, i en traktörpanna kan du både steka och koka och i en wokpanna kan du till exempel tillaga fantastiska asiatiska rätter. Botten på stekpannan styr hur snabbt den värms upp och hur bra den fördelar värmen. En stekpanna med tjock botten är mer stabil och fördelar värme bättre. Fundera över vad du ska tillaga, vilken värmekälla du har och vilken storlek på stekpanna du behöver. Ofta behöver du mer än en stekpanna för att få ett önskat och lyckat resultat i köket.

För att en stekpanna ska fungera i ett restaurangkök ska den vara hållbar, enkel att rengöra och ha en snabb och jämn värmefördelning. På www.azdesign.se finns ett brett sortiment av stekpannor med olika funktioner och i olika material och storlekar till restaurangkök, café och hotell. Här handlar du till låga priser och med snabba leveranser. Med rätt stekpanna får du ett perfekt stekresultat och nöjda gäster!

Svenskt möbelhantverk signerat Johanson Design

Skandinavisk design och ett gediget hantverk, det är några av ledorden hos Johanson Design. Med sin expertis sedan 1953 inom möbler för offentliga miljö erbjuder Johanson Design allt från stolar, fåtöljer, bord, soffor och konferensbord.

Johanson Design kan stoltsera med miljömärkningen Svanen på sitt sortiment, samt uppfyller kraven för branschens Möbelfakta. Det breda utbudet på tyger och möjligheten att välja valfri RAL-kulör gör Johanson Design till en favorit.