Kategoriarkiv: Lunchrumsmöbler

Möbler från Inoff

Möbelföretaget Inoff är ett skånebaserat möbel- och inredningsföretag som tillverkar möbler för offentlig miljö. Inoffs möbler kännetecknas av att de har ett högt designtänkande. I deras sortiment kan ni bland annat hitta stolar för konferens, konferensbord, kontorsstolar, restaurangstolar och restaurangbord. Med Inoffs skarpa känsla för design kan man lätt skapa en miljö där inredning tar plats och lyfter ditt rum. Här kan ni se vårt utbud av möbler från Inoff.

Möbler från Inoff hos AZ Design

Bord till lunchrum

Behöver ni nya bord till lunchrummet på arbetsplatsen eller till restaurangen? Då är det några saker ni behöver ha i åtanke.
Borden bör vara praktiska och lätthanterliga. Val av bord beror givetvis på hur er lokal ser ut samt hur många som utnyttjar lunchrummet. En fördel kan vara att investera i fällbara bord då du enkelt kan fälla ihop dem om de inte behövs eller om lokalen skall användas till något annat. Här kan ni se vårt utbud av bord till lunchrum.

Bord till lunchrum

Lunchdags

Lunch eller fika på arbetsplatsen inte så ovanligt. Och för att det skall fungera krävs en del saker som underlättar det hela. Och det är produkter som olika typer av lunchrumsmöbler som du naturligtvis hittar hos oss. Det mesta lagerhåller vi och kan garantera en snabb leverans. Vi pratar om styckvisa bord, stolar, eller om man vill ha hela kompletta grupper. Färger, design och materialval kan varieras.

lunchrumsmöbler