Kategoriarkiv: Loungemöbler

Möbler från Inoff

Möbelföretaget Inoff är ett skånebaserat möbel- och inredningsföretag som tillverkar möbler för offentlig miljö. Inoffs möbler kännetecknas av att de har ett högt designtänkande. I deras sortiment kan ni bland annat hitta stolar för konferens, konferensbord, kontorsstolar, restaurangstolar och restaurangbord. Med Inoffs skarpa känsla för design kan man lätt skapa en miljö där inredning tar plats och lyfter ditt rum. Här kan ni se vårt utbud av möbler från Inoff.

Möbler från Inoff hos AZ Design

Loungebord

En lounge är ett ställe där man ska kunna slappna av och sätta sig ner en stund för avkoppling, därför är det väldigt viktigt att loungen är inredd på ett så varmt och välkommande sätt som möjligt.

Behövs nya loungemöbler eller ska de äldre modellerna uppdateras, är ett tips att söka på webben för att hitta gedigna utbud av loungebord, soffor och fåtöljer. Där finns solida loungebord och inbjudande loungefåtöljer. Många hjälper även gärna till att förverkliga alla visioner med stor professionalitet och branschkunnighet.

Skäm bort gästerna med en välinredd, mysig och hemtrevlig lounge, det kommer säkerligen att vara väldigt uppskattat.

Loungebord

Tips inför köp av loungemöbler

Är ni i full färd med att inreda en loungemiljö? Det är ett roligt och spännande projekt men kräver en del planering. En lounge ska vara ett lugnt ställe, anpassat för avkoppling. När man inreder en lounge kan man med stor fördel använda sig av varma kulörer som en bas i rummet, loungemöblerna kan även gärna ha djupa sitsar så att gästerna kan luta sig tillbaka i en omfamnande soffa eller fåtölj.

 

lounge möbler