Kategoriarkiv: Kontorsmöbler

Kontorsmöbler innefattar huvudsakligen produkter som är avsedda för arbetsplatsen som skrivbordsstolar, skrivbord mm.

Besöksstolar för kontor

Om ni har öppnat upp en ny verksamhet eller bara flyttat till nya lokaler kan det vara passande att investera i nya besöksstolar.
Det är inte bara färg och form som spelar en viktig roll i valet av nya besöksstolar. Det man bör tänka på är att investera i besöksstolar av hög kvalité. Man kan tillexempel välja stolar av plast då de är underhållsfria, eller stolar som är klädda i konstläder då dessa enklast torkas av med en trasa.

Besöksstolar hos AZ Design

Sitta bekvämt

Vi har tidigare tagit upp våra stolar för exempelvis konferens. Där finns naturligtvis krav på komfort och bekvämlighet. Men trots allt kanske inte riktigt på samma nivå som på en kontorsstol. För det är trots allt en skillnad mellan att sitta på en konferens några timmar än att ha en ordinarie arbetsplats där man sitter timmar dagligen.

Ergonomiska kontorsstolar

Möbler från Inoff

Möbelföretaget Inoff är ett skånebaserat möbel- och inredningsföretag som tillverkar möbler för offentlig miljö. Inoffs möbler kännetecknas av att de har ett högt designtänkande. I deras sortiment kan ni bland annat hitta stolar för konferens, konferensbord, kontorsstolar, restaurangstolar och restaurangbord. Med Inoffs skarpa känsla för design kan man lätt skapa en miljö där inredning tar plats och lyfter ditt rum. Här kan ni se vårt utbud av möbler från Inoff.

Möbler från Inoff hos AZ Design