Kategoriarkiv: Kontorsmöbler

Kontorsmöbler innefattar huvudsakligen produkter som är avsedda för arbetsplatsen som skrivbordsstolar, skrivbord mm.

Höj och sänkbart skrivbord

Vad bör man tänka på vid köp av ett elektriskt höj- och sänkbart skrivbord som går att justeras i höjd?

Vilken tyngd behöver skrivbordet klara av? Räcker det med 1-motor eller krävs det 2-motorer för skrivbordet.

Vilken storlek önskas? Ett litet och smidigt skrivbord som är endast 100 x 60 cm eller ett stort som är hela 180 x 70cm.

Som regel är ett 2-motorigt skrivbord lite mer tystgående än ett 1-motorigt skrivbord.

Eller varför inte ett helt manuellt höj och sänkbart med vev, går snabbt och enkelt att justera höjden samt kan ej bli krångel med elektroniken.

Vi erbjuder ett brett sortiment av höj och sänkbart skrivbord.

Svenskt möbelhantverk signerat Johanson Design

Skandinavisk design och ett gediget hantverk, det är några av ledorden hos Johanson Design. Med sin expertis sedan 1953 inom möbler för offentliga miljö erbjuder Johanson Design allt från stolar, fåtöljer, bord, soffor och konferensbord.

Johanson Design kan stoltsera med miljömärkningen Svanen på sitt sortiment, samt uppfyller kraven för branschens Möbelfakta. Det breda utbudet på tyger och möjligheten att välja valfri RAL-kulör gör Johanson Design till en favorit.

Klassisk whiteboardtavla

Att den klassiska whiteboardtavlan återfinns inom de flesta verksamheter är knappast en tillfällighet! Tack vare den generösa ytan och den enfärgade basen är tavlan ytterst användarvänlig. Whiteboardtavlor är nämligen både lätta att skriva på och tacksamma för den som ska läsa texten, då den neutrala, vita nyansen gör att texten syns tydligt. På så sätt blir det både lätt och roligt att följa med i undervisningen och på mötet.

Då alla verksamheter har olika behov tycker vi på AZ Design att det är viktigt att kunna erbjuda en skrivtavla som är perfekt anpassad för ändamålet. Hos oss hittar du därför många olika storlekar och modeller, såsom klassiska vägghängda whiteboardtavlor och linjerade varianter. För verksamheter som ställer krav på hög flexibilitet har vi även mobila whiteboardtavlor som lätt rullas eller flyttas mellan rummen. Om du skulle behöva råd i samband med ditt val av whiteboardtavla är du varmt välkommen att kontakta oss på AZ Design.