Kategoriarkiv: Kontorsmöbler

Kontorsmöbler innefattar huvudsakligen produkter som är avsedda för arbetsplatsen som skrivbordsstolar, skrivbord mm.

Sitta aktivt

En sak att sitta förhållandevis still på en konferens eller seminarium en annan sak att vara aktiv samtidigt. Och det är ungefär det man är vid ett skrivbord. Så behöver stolen där vara så bekväm och framför allt flexibel som möjligt. Att kunna luta sig bakåt för att koppla av, kunna höja och sänka sitthöjden, snurra för att nå något förflytta sig en bit golvet, även om det naturligtvis är bättre att resa sig upp först. Kan man sedan välja material och färg som stämmer med resten av möbleringen och som man trivs med är även de en faktor att ta hänsyn till. Naturligtvis hittar du dessa funktionen och en del annat hos oss. Så välkommen.

Kontorsstolar med snabb leverans AZ Design

Ergonomiska skrivbord

Det är viktigt att det dagliga arbetet sker i en välanpassad miljö och som kontorsarbetare är tillgång till ergonomiskt korrekta möbler väsentligt för att inte dra på sig skador i arbetet. Har man bra arbetsförutsättningar så jobbar man effektivare, vilket självklart är positivt för den verksamhet som man jobbar för.
Det ligger därför i varje arbetsgivares intresse att förse alla anställda med höj och sänkbara skrivbord och andra kontorsmöbler som är behjälpliga för dem att utföra sitt arbete på ett så bra sätt som möjligt.