Kategoriarkiv: Konferensmöbler

Vi erbjuder ett brett sortiment av konferensmöbler. Allt ifrån fällbara bord och staplingsbara stolar mm. De flesta produkterna finns även i lager för omgående leverans. Konferensmöbler skall vara av hög kvalité samt flexibla och givetvis lätta att flytta runt på kort varsel.

Bankettstolar

Har du en festvåning som ska renoveras är det att rekommendera att införskaffa i bankettstolar. Fördelen med att inverstera i nya bankettstolar är att stolarna är bekväma, stapelbara och väldigt tåliga. Skall stolarna ställas undan efter ett evenemang är det att föredra att välja en bankettstol med aluminiumram då de väger mindre än stolarna med stålram. I vårt sortiment hittar ni stolar med i flera klassiska färger så att ni kan matcha övrig inredning i rummet.

Bankettstolar AZ Desgin

Klaffstolar

Klaffstolar är bland de mest praktiska möblerna som finns tack vare att det är enkla att förvara.
Stolarna är dessutom oftast billiga och fungerar utmärkt vid större sammankomster. Klaffstolar är oftast tillverkade i stålram och kommer antigen med sittskal i plast eller med klädd sits och rygg i tyg. Vill man ha en mer elegant fällbar stol är en i trä att föredra.

Klaffstolar AZ Design

Julevenemang

Så här när det lackar mot jul brukar det dyka upp allsköns olika arrangemang som har koppling till julen på olika sätt. Aktiviteter om kan inkludera mat, glögg, presenter, lotter eller allt mellan himmel och jord. Inom eller utomhus. Då det i de flesta fall är temporära tillställningar så krävs det flexibilitet när det gäller möbleringen som skall till.
Och det som med största sannolikhet kommer behövas vid alla tillfällen är någon form av bord. Och gärna då bord som går att fälla ihop enkelt efteråt samt innan när de skall tas ut.

Fällbord för event och konferens