Kategoriarkiv: Konferensmöbler

Vi erbjuder ett brett sortiment av konferensmöbler. Allt ifrån fällbara bord och staplingsbara stolar mm. De flesta produkterna finns även i lager för omgående leverans. Konferensmöbler skall vara av hög kvalité samt flexibla och givetvis lätta att flytta runt på kort varsel.

Svenskt möbelhantverk signerat Johanson Design

Skandinavisk design och ett gediget hantverk, det är några av ledorden hos Johanson Design. Med sin expertis sedan 1953 inom möbler för offentliga miljö erbjuder Johanson Design allt från stolar, fåtöljer, bord, soffor och konferensbord.

Johanson Design kan stoltsera med miljömärkningen Svanen på sitt sortiment, samt uppfyller kraven för branschens Möbelfakta. Det breda utbudet på tyger och möjligheten att välja valfri RAL-kulör gör Johanson Design till en favorit.

Konferensbord för flexibla möten

Såhär i konferens tider är det hög tid att se över sina konferensbord. Möten och konferenser blir allt mer teknikintensiva. Videomöten blir allt mer vanligare och därför blir uppkoppling av bildskärmar och projektorer i anslutning till konferensbordet en självklarhet. Många behöver också ett eluttag för att kunna ladda sina telefoner eller sina bärbara datorer. Därför är det väl värt att investera i en powerbox till konferensbordet. För att hålla energin uppe under långa konferenser är ett höj- och sänkbart konferensbord värt att investera i.

Stort utbud av konferensbord

Konferensstolar med snabb leverans

Nu när semestern är över och det börjar närma sig konferenstider är det hög tid att investera i nya konferensstolar. Är det en längre sittning är det värt att investera i konferensstolar med mer stoppning i sits och rygg. Väljer man en stol som är helklädd är det viktigt att tyget och är av hög kvalité. Att välja konferensstolar som är klädda i konstläder är att föredra då de är lätta att torka av. Vill man ha en mer flexiblare lösning är det värt att investera i stapelbara eller fällbara konferensstolar då de är smidiga att ställa undan.

konferensstolar med snabb leverans hos AZ Design