Kategoriarkiv: Konferensmöbler

Vi erbjuder ett brett sortiment av konferensmöbler. Allt ifrån fällbara bord och staplingsbara stolar mm. De flesta produkterna finns även i lager för omgående leverans. Konferensmöbler skall vara av hög kvalité samt flexibla och givetvis lätta att flytta runt på kort varsel.

Stillasittande lyssning

Det här med att sitta still och lyssna kan vara lite arbetsamt ibland, beroende på ämne. Viktigt då att det är så komfortabelt som möjligt. En del där är att borden man sitter vid är anpassade för att både kunna göra anteckningar med hjälp av papper och penna eller har möjlighet att ansluta en laptop. Samt naturligtvis har en höjd som är anpassad både för passiv lyssning eller ett aktivt deltagande. Och att både färg och form finns för att lätt smälta in i omgivande möblering och design på lokalen. Det hittar du hos oss.

Stort utbud av Konferensmöbler med snabb leveranstid

Praktiska stolar

Är ni ute efter stolar som är stilrena och praktiska? Då ska ni kolla in vårt utbud av stapelbara stolar. Förutom att du kan stapla stolarna på varandra, är de dessutom lätta att plocka undan och förvara när de inte används eller när de ska förflyttas.  Våra stapelbara stolar kommer i hög kvalitet. Ni kan välj mellan sitsar i bland annat tyg eller läderimitation och ställningar i stål eller aluminium.

staplingsbara stolar hos AZ Design