Kategoriarkiv: Hemmamiljö

Här skriver vi om alla möbler som är anpassade för hemmamiljö. Allt ifrån soffbord, matbord, stolar mm.

Divansoffor

Divansoffor är kanske inte det första man tänker när det gäller möbler för offentlig miljö. Delvis beroende på konstruktionen där ryggstödet utgörs av lösa dynor eller kuddar vilket nog alltid inte fungerar så bra i öppna miljöer.

Nu är vårt sortiment inte enbart inriktat på offentliga miljöer utan även mot hemmiljö. Och där fyller en divansoffa väl sin plats. Och här hittar du våra soffor.

Nu skall det i ärlighetens namn sägas att många av de möbler och inredningsdetaljer vi säljer till exempelvis restauranger väl passar till en privatbostad också.

Jab mattor – skräddarsys efter önskemål

Vi erbjuder hela JABs sortiment av mattor, som kund att du välja mellan ett enormt brett sortiment av olika mattmodeller, färger samt storleken på mattan får du exakt som du önskar. Allt tillverkas exakt på centimetern efter varje kunds egna mått. Mattorna från JAB används mycket inom offentlig miljö som till kontor, hotell och restaurangverksamhet där det ställs extra höga krav på slitage, kvalité och hållbarhet. Här kan ni se vårt utbud av JAB  mattor.

Mattor-fran-Jab

Bord är hemmets kärna

Tänk dig ett hem utan bord. Visst skulle det gå att leva utan, men mycket skulle bli komplicerat. Du skulle behöva inta alla måltider med tallriken antingen på golvet eller på en stol. Till lampor, böcker och tidningar skulle visserligen mediabänkar och hyllor stå till förfogande, och för att skriva skulle du ju kunna sätta dig i en fåtölj och stödja skrivhäftet eller datorn mot knäna. Det skulle kunna gå, men det skulle kännas konstruerat. Bord spelar en central roll i våra hem sedan århundraden tillbaka. Idag är de reducerade till ett färre antal användningsområden än förr, men trots detta finns det en uppsjö av bord ämnade för olika uppgifter. Nuförtiden använder vi oss bland annat av matbord, soffbord, lampbord, nattduksbord, skrivbord, brickbord, toalettbord och sidobord. AZ Design har ett stort utbud i de flesta av dessa kategorier.