Kategoriarkiv: Festvåningsmöbler

Här skriver vi om möbler som passar utmärkt för festen eller diverse olika event. Till exempel bankettstolar och bord som på ett snabbt sätt ska kunna flyttas mellan olika platser. Dessa möbler skall vara extra tåliga och klara höga krav gällande hållbarhet.

FöretagsIdol

Idol ett rätt så populärt program där mer eller mindre amatörartister framför låtar från en scen. Sång är det nog inte så bra med hos oss med scen det kan vi hjälpa till med. Nu är väl kanske en scen i företagssammanhang i första hand tänkt för sångprestationer. Och då inte en fällbar som vi kan erbjuda utan användningen är nog mer tänkt för föredrag eller andra presentationer.

Scen för offentlig miljö

Bankettstolar

Har du en festvåning som ska renoveras är det att rekommendera att införskaffa i bankettstolar. Fördelen med att inverstera i nya bankettstolar är att stolarna är bekväma, stapelbara och väldigt tåliga. Skall stolarna ställas undan efter ett evenemang är det att föredra att välja en bankettstol med aluminiumram då de väger mindre än stolarna med stålram. I vårt sortiment hittar ni stolar med i flera klassiska färger så att ni kan matcha övrig inredning i rummet.

Bankettstolar AZ Desgin