Kategoriarkiv: Festvåningsmöbler

Här skriver vi om möbler som passar utmärkt för festen eller diverse olika event. Till exempel bankettstolar och bord som på ett snabbt sätt ska kunna flyttas mellan olika platser. Dessa möbler skall vara extra tåliga och klara höga krav gällande hållbarhet.

Lite mer stil

Konferenser och seminarier i all ära. Trots allt har banketter en liten annan status i fallet när det gäller stil och till viss del även elegans. Som exempelvis stolarna bör ju gärna ha en liten mer exklusiv stil än de vid en mer vanlig konferens. Bekväma att sitta på naturligtvis men även staplingsbara så de är lätta att plocka fram samt ta undan när banketten är slut.

Bankettstolar med snabb leverans AZ Design

Säsongsavslutningar

Vi nämnda tidigare det här med skolavslutningar och förberedelser inför nästa läsår. Men mer närliggande ligger alla avslutningar och sammankomster så här en dryg månad innan semestrarna börjar. Så olika typer av event på lokaler för att fira att barnet tagit studenten eller klarat examen på högskolan. Eller för den delen företaget som vill avsluta första halvårets verksamhet för personalen. Så vill du hålla eventet ute eller inne, eller för olika antal personer, med stor flexibilitet vad som gäller möbelvalt så är vi rätt partner för dig. Och med stor sannolikhet så kan du få möblemanget redan innan semestern.

Eventmöbler med snabb leverans AZ Design

Stå eller sitta

Det här med att välja bord för en bar oavsett om den finns inom- eller utomhus kräver en del tankeverksamhet. Att kvaliteten skall hålla på för en miljö där det kan vara en del spill och slapp är naturligt samt att designen skall passa in till resten av omgivning ifråga om färg- och materialval är rätt så naturligt. Men höjden har och den betydelse skall det bara vara bord där man sitter på stolar eller ståbord, eller kanske en blandning mellan båda typerna. En del att fundera på men vi har erfarenhet av det hela och ställer gärna upp om du har frågor.

Ståbord och barbord mycket i lager med snabb leverans hos AZ Design