Kategoriarkiv: Eventmöbler

Eventmöbler är bord och stolar som har extra hög flexibilitet. Borden är oftast fällbara medans stolarna är stapelbara eller fällbara. Det är även mycket vanligt att dessa möblerna är tillverkade i något sorts plastmaterial, enkelt att rengöra samt ej väger så mycket.

FöretagsIdol

Idol ett rätt så populärt program där mer eller mindre amatörartister framför låtar från en scen. Sång är det nog inte så bra med hos oss med scen det kan vi hjälpa till med. Nu är väl kanske en scen i företagssammanhang i första hand tänkt för sångprestationer. Och då inte en fällbar som vi kan erbjuda utan användningen är nog mer tänkt för föredrag eller andra presentationer.

Scen för offentlig miljö

Starta upp

Däst efter julens mat och nyårsfirandet men trots det så kommer det snart dags att fortsätta med arbetet som vanligt fram till nästa ledighet till påsken. Så kanske dags att planera för en kick off under januari för att sätta fart inför det nya året. Oavsett om du själv skall hålla det eller om du låter folk hyra din lokal finns det behov av olika typer av möbler för att få ett lyckat event. Även om det är kort om tid till januari så har vi det mesta som behövs för ett lyckat event i lager för omgående leverans; se själva.

Eventbord-fällbara-bord

Bankettstolar

Har du en festvåning som ska renoveras är det att rekommendera att införskaffa i bankettstolar. Fördelen med att inverstera i nya bankettstolar är att stolarna är bekväma, stapelbara och väldigt tåliga. Skall stolarna ställas undan efter ett evenemang är det att föredra att välja en bankettstol med aluminiumram då de väger mindre än stolarna med stålram. I vårt sortiment hittar ni stolar med i flera klassiska färger så att ni kan matcha övrig inredning i rummet.

Bankettstolar AZ Desgin