Kategoriarkiv: Eventmöbler

Eventmöbler är bord och stolar som har extra hög flexibilitet. Borden är oftast fällbara medans stolarna är stapelbara eller fällbara. Det är även mycket vanligt att dessa möblerna är tillverkade i något sorts plastmaterial, enkelt att rengöra samt ej väger så mycket.

Lite mer stil

Konferenser och seminarier i all ära. Trots allt har banketter en liten annan status i fallet när det gäller stil och till viss del även elegans. Som exempelvis stolarna bör ju gärna ha en liten mer exklusiv stil än de vid en mer vanlig konferens. Bekväma att sitta på naturligtvis men även staplingsbara så de är lätta att plocka fram samt ta undan när banketten är slut.

Bankettstolar med snabb leverans AZ Design

Säsongsavslutningar

Vi nämnda tidigare det här med skolavslutningar och förberedelser inför nästa läsår. Men mer närliggande ligger alla avslutningar och sammankomster så här en dryg månad innan semestrarna börjar. Så olika typer av event på lokaler för att fira att barnet tagit studenten eller klarat examen på högskolan. Eller för den delen företaget som vill avsluta första halvårets verksamhet för personalen. Så vill du hålla eventet ute eller inne, eller för olika antal personer, med stor flexibilitet vad som gäller möbelvalt så är vi rätt partner för dig. Och med stor sannolikhet så kan du få möblemanget redan innan semestern.

Eventmöbler med snabb leverans AZ Design