Kategoriarkiv: Eventmöbler

Eventmöbler är bord och stolar som har extra hög flexibilitet. Borden är oftast fällbara medans stolarna är stapelbara eller fällbara. Det är även mycket vanligt att dessa möblerna är tillverkade i något sorts plastmaterial, enkelt att rengöra samt ej väger så mycket.

Säsongsavslutningar

Vi nämnda tidigare det här med skolavslutningar och förberedelser inför nästa läsår. Men mer närliggande ligger alla avslutningar och sammankomster så här en dryg månad innan semestrarna börjar. Så olika typer av event på lokaler för att fira att barnet tagit studenten eller klarat examen på högskolan. Eller för den delen företaget som vill avsluta första halvårets verksamhet för personalen. Så vill du hålla eventet ute eller inne, eller för olika antal personer, med stor flexibilitet vad som gäller möbelvalt så är vi rätt partner för dig. Och med stor sannolikhet så kan du få möblemanget redan innan semestern.

Eventmöbler med snabb leverans AZ Design

Stå eller sitta

Det här med att välja bord för en bar oavsett om den finns inom- eller utomhus kräver en del tankeverksamhet. Att kvaliteten skall hålla på för en miljö där det kan vara en del spill och slapp är naturligt samt att designen skall passa in till resten av omgivning ifråga om färg- och materialval är rätt så naturligt. Men höjden har och den betydelse skall det bara vara bord där man sitter på stolar eller ståbord, eller kanske en blandning mellan båda typerna. En del att fundera på men vi har erfarenhet av det hela och ställer gärna upp om du har frågor.

Ståbord och barbord mycket i lager med snabb leverans hos AZ Design

Filmpremiär

Nyinspelning av filmen Mary Poppins släpptes för att ta sedan. Och vad kan det ha att göra med våra produkter kan man fråga sig. Om tänker sig början på filmen när Mary Poppins dimper ned gör hon det med paraply. Nu marknadsför vi inte paraplyer men väl parasoller. Och det kan nog gå lika bra med de att ta sig ned som med ett paraply. Om man nu tänker sig i filmens värld.