Kategoriarkiv: Eventmöbler

Eventmöbler är bord och stolar som har extra hög flexibilitet. Borden är oftast fällbara medans stolarna är stapelbara eller fällbara. Det är även mycket vanligt att dessa möblerna är tillverkade i något sorts plastmaterial, enkelt att rengöra samt ej väger så mycket.

Filmpremiär

Nyinspelning av filmen Mary Poppins släpptes för att ta sedan. Och vad kan det ha att göra med våra produkter kan man fråga sig. Om tänker sig början på filmen när Mary Poppins dimper ned gör hon det med paraply. Nu marknadsför vi inte paraplyer men väl parasoller. Och det kan nog gå lika bra med de att ta sig ned som med ett paraply. Om man nu tänker sig i filmens värld.

Praktiska stolar

Är ni ute efter stolar som är stilrena och praktiska? Då ska ni kolla in vårt utbud av stapelbara stolar. Förutom att du kan stapla stolarna på varandra, är de dessutom lätta att plocka undan och förvara när de inte används eller när de ska förflyttas.  Våra stapelbara stolar kommer i hög kvalitet. Ni kan välj mellan sitsar i bland annat tyg eller läderimitation och ställningar i stål eller aluminium.

staplingsbara stolar hos AZ Design

Flexibla lösningar

Flexibilitet är en av vår ledstjärna när det gäller de produkter vi kan erbjuda våra kunder. Tittar man på vårt sortiment av eventmöbler så förstår man varför. Du kan där plocka ihop produkter som passar för tillfälliga tillställningen som snabbt skall sättas upp, mer permanenta sammankomster oavsett om dessa skall hållas utom- eller inomhus. Att det finns ett stort utbud avseende materialval och färger är självklart även design på de olika möbelenheterna.

Stor utbud av Eventmöbler hos AZ Design