Kategoriarkiv: Entrémöbler

Stå eller sitta

Det här med att välja bord för en bar oavsett om den finns inom- eller utomhus kräver en del tankeverksamhet. Att kvaliteten skall hålla på för en miljö där det kan vara en del spill och slapp är naturligt samt att designen skall passa in till resten av omgivning ifråga om färg- och materialval är rätt så naturligt. Men höjden har och den betydelse skall det bara vara bord där man sitter på stolar eller ståbord, eller kanske en blandning mellan båda typerna. En del att fundera på men vi har erfarenhet av det hela och ställer gärna upp om du har frågor.

Ståbord och barbord mycket i lager med snabb leverans hos AZ Design

Håll ordning på kön

Köstolpar ett effektsätt att hålla ordning inte bara på en kö utan att göra en avgränsning för att underlätta framkomlighet. Det kan vara att guida besökare rätt väg till en konferenslokal, en buffé eller annat arrangemang där det kan finnas risk att gästerna inte på en gång hittar direkt dit de skall.
Dessutom kan de utgöra ett komplement till övrig inredning utöver den praktiska funktionen då de går att få i olika material, färgsättning och design.

Köstolpe i borstad rostfritt stål