Kategoriarkiv: Cafemöbler

Cafemöbler är främst soffor, stolar och bord som huvudsakligen skall användas i denna sortens miljö.
Här är det viktigt att möblerna är extra hållbara, tåliga och klarar av kraven som ställs i en cafémiljö.

Utomhus snart

Det här med möbler utomhus börjar det bli dags att fundera på. När det gäller rent allmänt brukar man säga att utomhusmöblerna skall flyttas ut vid samma tid som man skall ställa om klockorna. Vilket i år är den 31 mars. Så driver man ett café eller annat ställe som skall bedriva utomhusservering kan det vara dags nu att titta över vad som behövs inför den nya säsongen. Klart man kan förstås göra den utflytten tidigare, för utöver ett brett sortiment av möbler så har vi även värme från ovan att bistå med. Det vi kan erbjuda i infravärme hittar du här.

Utemöbler för restaurang och café

Sommartid

Visst en del tid kvar till det är dags för sommartid. Den inträffar närmare bestämt 30 mars i år. Och tumregeln då brukar vara att klockan skall ridas fram och utemöblerna skall tas ut. Och den regeln kan man tänka på när det gäller uteserveringar. Det vill säga dags att plocka fram de där borden och andra möbler som hör till serveringen. Nu är det naturligtvis lite beroende på var i landet man bedriver sin verksamhet. I de södra delarna kan det fungera i mars även längre upp i landet finns ju alltid infravärme och olika typer av terrasvärmare att tillgå.

cafestol-wenge-trä

Snart Jul

Sista skälvande veckan innan jul och med det slut på årets julbord ute på restauranger och andra näringsställen. Så borden som maten serverats på kan plockas in eller användas till den ordinarie serveringen. En bra förutsättning är att där är att inhandla restaurangborden från oss. Då får de en flexibel lösning med bord i olika material, storlek och möjligheter att kombinera med övrig inredning eller med andra bord.

Restaurangbord i lager