Kategoriarkiv: Cafemöbler

Cafemöbler är främst soffor, stolar och bord som huvudsakligen skall användas i denna sortens miljö.
Här är det viktigt att möblerna är extra hållbara, tåliga och klarar av kraven som ställs i en cafémiljö.

Förankra bra

Att driva ett café eller annan utomhusservering när det blåser kan kräva en del eftertanke. På hösten eller våren kan det förekomma en del kraftiga vindbyar som kan ställa till problem om det är i en oskyddad miljö och man valt lätta plastmöbler som bord och stolar. Och naturligtvis kan vi erbjuda möbler som står pall vilket framgår i de två tidigare länkarna.

Caféstolar och cafébord

Hållbart underlägg

Bordsskivor är ett av det vi kallar för hållbara underlägg. Vi kan erbjuda et antal olika varianter på olika skivor som kan vara lämpliga för i stort sätt alla typer av verksamhet. Storlek och anpassning till våra bordsstativ naturligtvis. Och för de del även om du har stativ från någon annan. Vill du ha en design med marmor eller kanske valnöt eller annat. Inga problem som vi skrev om här.

Bordsskivor till restaurang och cafémiljö

Vårkänslor

För viss spirar det vårkänslor nu när snön vräker ned, orsakar förseningar i trafiken gör gångbanor till pulsande i hög snö. Då känns det som en dröm att kunna sitta ute i värmen och ta en kopp kaffe eller något att tugga på. Nu lär det inte finnas så många café öppna vid den här årstiden utomhus i olika typer av innegallerier dock att besöka. Men förr eller senare kommer våren och säsongen att vistas utomhus så lika bra att titta lite här på de möbler man kan ha.

Cafémöbler AZ Design